Sodelujte v raziskavah in zaslužite

Prijavite se v Ipsos Spletni Panel in zaslužite z izražanjem svojega mnenja.

Ipsos je tretje največje mednarodno tržno-raziskovalno podjetje, ki je z lastnimi podjetji prisotno v 90 državah sveta.

Ipsos Spletni Panel je skupnost ljudi, ki izpolnjujejo ankete in so za to nagrajeni z vrednostnimi boni. V različnih anketah lahko sodelujejo s svojega mobilnega telefona, tablice ali računalnika, ne glede na to, kje so.

Kako lahko postanem član Ipsos Spletnega Panela?

Član Ipsos Spletnega Panela postanete tako, da se vanj registrirate. Članstvo v Ipsos Spletnem Panelu je popolnoma brezplačno!

Kako deluje članstvo v Ipsos Spletnem Panelu?

Člani Panela ste v različnih časovnih intervalih po e-pošti ali mobilnem telefonu vabljeni k sodelovanju v različnih raziskavah. Na ta način imate možnost izraziti svoje mnenje o aktualnih temah, zadovoljstvu z različnimi izdelki in storitvami, ki jih uporabljate, ipd. Hkrati pa za vsako v celoti izpolnjeno anketo osvojite točke, ki se beležijo na vašem računu v Ipsos Spletnem Panelu.

Kot član Ipsos Spletnega Panela lahko sodelujete tudi v drugih oblikah raziskav, kot so diskusijske skupine v živo ali preko spleta.

Kaj lahko naredim s točkami?

Vsaka anketa je vredna določeno število točk. 100 točk ustreza protivrednosti 1,5 €. Po zbranih najmanj 1000 točkah jih lahko zamenjate za bon v vrednosti 15 €. Zbrane točke lahko zamenjate za vrednostne bone (Mercator, Mimovrste). Več o točkovanju

Več anket kot rešite  →  več točk pridobite   →  več zaslužite.

Registrirajte se in začnite zbirati točke na svojem računu Ipsos Spletnega Panela že danes!

Zaščita osebnih podatkov

Osebni podatki so skrbno zaščiteni pred izgubo, uničenjem, manipulacijo, nepooblaščenim dostopom in nepooblaščenim razkritjem. Podjetje Ipsos d.o.o. uporablja sodobne tehnične in organizacijske zaščitne ukrepe za zagotovitev varnosti vaših osebnih podatkov.

Kontakt

Ipsos Spletni Panel